header to ads



Dagens outfit

26631-466
Skepp ohoj sailor! Det har varit dåligt på outfit-fronten denna vecka men det är bara för att jag gått upp så obegripligt tidigt varje dag vilket har resulterat i: 1. Jag har varit på tok för trött för att ställa mig framför kameran på morgonen 2. Jag har sett ut som ett vrak varenda dag vilket knappast är något man vill föreviga. Imorgon är det midsommar och allt vad det innebär så efter jobbet ska man till systemet, förbereda jordgubbstårta och stryka klänning!

Randig omlottopp: Zara
Jeansshorts med hög midja och knyt: Acne
Linne: Åhlens
Väska: Mulberry

Kommentarer
Postat av: Beata

Ojoj smarrigt! Riktigt snyggt. Shortsen är verkligen superb har ännu inte vågat mig på hög midja men jag kanske ska försöka?!

Postat av: Josefine

jag älskar dom där shortsen. sjukt snygga!

2006-06-22 @ 09:48:50
URL: http://josefinelinden.blogg.se
Postat av: elisabeth

hej! din blogg e grym! en av mina favoriter! Det e så att jag e sugen på en scarf o har aldrig köpt nån förr, undrar om du kan tipsa om nån snygg eller vart man ska gå för att hitta en? Vill gärna ha en klassisk som håller ett tag, vad ska jag tänka på?

2006-06-22 @ 10:03:35
Postat av: hotspot

Beata: He he, lite generad tackar och bockar jag! Ja våga höga midjan!! :)
Josefine: Oh, tack!
elisabeth: Nu blir jag mycket glad här vid mitt skrivbord, tack! Hm, det beror ju förstås på vilken prisklass du är ute efter är det lyxiga klassiker är ju Hermes en odödlig klassisker så och pucci och missoni men vill man inte riktigt spela i den ligan rekommenderar jag varmt gamla "handsbutiker", såna gamla butiker där de säljer handskar och väskor etc, där bruakr det finnas massor av fina klassiska scarfar i varierande prisklass. Nu vet jag ju inte var du bor men NKs hatt och handskavdelning är också ett alternativ.

2006-06-22 @ 10:16:56
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: elisabeth

Tack! jag hade tänkt att lägga lite pengar på den så därför vill jag inte välja "fel" . Ska göra mer efterforskningar så jag hittar en som faller mig i smaken och helst inte är för tantig :).

2006-06-22 @ 10:29:18
Postat av: hotspot

elisabeth: Hermes är underbara men kan precis som du befarar vara lite tantiga. Vill man känna sig lite ungdomligare skule jag nog satsa på Missoni (eller för all del Pucci) som är min absoluta favorit. Var själv och pillade på en underbar missoni-scarf på NK för någon vecka sen, iiiieee!

2006-06-22 @ 10:33:06
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Maja

Det ska bli intressant att se vad det för midsommarklänning du ska ha på dig! Jag flyr min klänningsångest och åker till Helsingfors i stället. :) Snarare är det så att min sambo och jag behöver verkligen komma bort och det här blev spontant och bra. Glad midsommar på dig!

2006-06-22 @ 11:50:24
URL: http://somaja.blogspot.com/
Postat av: sanna

vilken snygg outfit! och din blogg är verkligen grymt bra, en av favoriterna. :)

2006-06-22 @ 12:45:25
URL: http://spaderdam.webblogg.se/
Postat av: hotspot

Maja: Åh skruva inte upp förhoppningarna det blir verkligen inget avancerat... :) Åh helsingfors låter inte alls pjåkigt, hoppas ni får det super!
sanna: Oh la la, tack och tack igen! :)

2006-06-22 @ 13:07:07
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sofie

Trevlig Midsommar, hotspot! ( :
hoppas du får en underbart mysig dag, med nära o kära!

2006-06-22 @ 21:53:16
URL: http://sofls.blogg.se
Postat av: Ella W

Du ser fräsch ut!

hotspot"Spännande med ditt nya jobb! Ja ibland måste man ju anpassa vad man har på sig lite efter arbetsplatsen men mitt råd är ändå att inte tappa din personliga stil, jag är verkligen en udda fågel på mitt jobb men det ser jag bara som en fördel :)"

Jag håller med, och jag förstår precis vad du menar "en udda fågel". Jag känner det också på jobbet. Det är kanske lite för sent att byta karriär... Trevlig midsommar!

2006-06-22 @ 23:44:56
Postat av: hotspot

Sofie: Åh, tack det samma!!!
Ella W:Tack :) Det är aldrig försent.... :)

2006-06-23 @ 09:41:51
URL: http://www.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links