header to ads



Hot hot hot - Våren 2006

26631-172

Det här kommer hotspot vilja ha våren 2006:

Kort A-linjeformad klänning i ljusa fäger! varenda modehus har sin variant och det kommer garanterat dyka upp en uppsjö med snarlika klänningar inom kort.
Solglasögon i Aviator-modell gärna i sköldpaddsmönster. Jag vill gärna byta ut mina klassiska Ray ban pilotisar till ett par heta med plastbåge.
Prada har ett par grymt fina!
Väskor med långt axelband som kan hänga snett över axeln (eller vad man kallar det, ni fattar vad jag menar) gärna i lite gammal stil som en gammal sadelväska eller liknande.
Smink i rosa toner. Ljusa rosaskimrande toner på kinder, läppar och faktiskt även ögonskugga är det som hotspot kommer att synas i. har redan köpt upp mig på ett kit från Becca.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ingen dålig lista. *vill också ha* Klänningen/bilden från Anna Sui är underbar. Valde också den bliden till ett inlägg för en stund sedan. Kommer att plocka fram mina vårfavvisar under närmsta veckorna.

Postat av: Weronica

Oj, vad jag gillar din blogg! Det är så kul att du uppdaterar ofta och alltid med genomtänkta och välskrivna inlägg. I like!

Jag gillar också min Anabel från Mulberry. Den är precis i den stil som du beskriver och jag har haft den under hösten. Skönt att kunna ha en väska som man kan bära på det sättet och som är lite lättare. Händerna är fria under shoppingturerna. Den har en perfekt axelrem som man kan korta av om man skulle vilja. Jag tror att den finns på rean nu. Det har varit ett kanonköp! Vad tycker du förresten om den nya kollektionen från Mulberry? Jag är insnöad på de väskorna sedan länge, förutom min lilla älskling från Margaret Nicole som jag pryder staden med ibland :-).

2006-01-10 @ 18:30:26
Postat av: hotspot

Sofie: Du och jag verkar ha väldigt lika smak! Jag såg faktiskt bilden på din blogg och föll som en fura (sorry jag borde nog kanske skrivit det i inlägget, sorry). Jag ser fram emot att få se vad du satsar på våren 2006. Om jag känner mig själv rätt lär ju detta inte bli min sista lista med vårgrejer, he he he...

Weronica: Alltid lika snäll, bloggen har verkligen blivit mitt stora intresse, varje ledig stund går åt till att göra nya inlägg och svara på kommentarer!! Åhhhhh, om du bara visste hur gärna jag vill ha mulberys anabel, mycket riktigt är den på rea på NK, jag skrev lite om det i mitt inlägg om NK-rean (fast skrev inte specifikt att det var anabelen jag ville ha) jag ville så gärna köpa den, men trots att det är rea så är det ju inte direkt billigt. Åh, det känns som om jag kommer att ångra mig resten av livet (ok, kanske lite dramatiskt men det känns så!).

2006-01-10 @ 18:45:38
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Julia

Håller med om klänningarna, (såklart) även väskan! Har sett många gå runt med lite cowboy inspiorerad saddle väska här i gbg, men har ingen aning om var dom får tag på den!

2006-01-10 @ 19:14:42
URL: http://obsession.blogg.se
Postat av: Weronica

Det är lätt att vara snäll när du är så duktig :-)!!! Jag såg väskan i In Styles augustinummer och visste att jag bara måste ha den. Jag var helt inne på en Bayswater innan, så då kändes denna som ett smärre fynd med sina 3990 kr... Och nu då med 30% - snacka om fynd :-). Det känns som en väska med lång livstid och jag rekommenderar den varmt som sagt.

En annan sak - kan du inte blogga lite om smink- och hårborstar? Jag lade in en stor order från Sephora hos en vän i USA, men jag kunde inte bestämma mig vilka borstar jag skulle investera i. Jag var nära att klicka till mig en investering från Mason Pearson, men hejdade mig i sista stund. Några rekommendationer?

Jag gillar också att du kommenterar alla kommentarer. Kul med interaktivitet!

2006-01-10 @ 19:16:21
Postat av: hotspot

Julia: roligt att du håller med! Jag har sett några, bland annat en som inte var så fasligt dyr på NK skor i sthlm, ska kolla om den finns nu på rean, det lär den göra.
Weronica: Ha ha, ja man tackar och bockar! Åh, jag trodde faktiskt att dne var dyrare än så har för mig att den kostare minst 4990. HM, nu bllir jag verkligen ännu mer sugen. Ok, om den går ner till 50% då slår jag till direkt, annars vore jag rent ut sagt dum...

Vad det gäller borstarna så är jag inget direkt proffs: jag har i alla år kört på Make up stores som jag tycker är grymt bra för priset! Jag hade en och samma borste i flera flera år och den höll sig verkligen urfin. Hårborstar samma sak, jag fick en från Björn Axén (bara naturmaterial, vilket är mitt absoluta krav vad det gäller hårborstar) av mamma för 100 år sedan och den är min trotjänare. Det blir ju svårt att uttala sig när man inte har provat själv, sorry.

Självklart svara jag när folk tar sig tid att kommentera mina inlägg!!

2006-01-10 @ 20:03:53
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Weronica

Några tips ändå! Tack för svaret! Jag har skickat efter krämrouge från Becca och Primer från Smashbox som skall bli så kul att prova.

2006-01-10 @ 22:20:39
Postat av: hotspot

Weronica: Åh, du komemr inte att bli besviken på Becca (tror och hoppas jag). Du måste meddela hur den omtalade Primern från smashbox var!!

2006-01-11 @ 07:26:28
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: sweet

jag har provat primern från smashbox, jag fick med ett prov från en amerikansk tidning.

den var helt ok. jag hade den under laura mercier foundation när jag skulle ut och festa några gånger i höstas. men jag märkte ingen speciell skillnad jämfört med laura primern som jag annars brukar ha.

2006-01-11 @ 14:16:17
Postat av: sweet

förresten annabelle väskan kostar typ 3075 kr på mulberry rean.

igår fanns den både i chokladbrunt, rosa och den vanliga lite ljusbruna.

2006-01-11 @ 14:18:40
Postat av: hotspot

Sweet: Åh det är ju faktiskt ett otroligt bra pris för en mulberry. vad ska jag göra, jag har inga pengar kvar denna månad (ska det bli till att dra fram kreditkortet??)

2006-01-11 @ 15:12:07
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: hotspot

Sweet: Hm, jag har aldrg testet någon primer så jag är nyfiken, kan det göra så stor skillnad (om det gör det kommer jag att vara en solklar kund).

2006-01-11 @ 15:15:44
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Weronica

Jag har inte testat någon primer heller innan, så jag kommer inte att kunna jämföra Smashbox med någon annan. Nyfiken i en strut är jag på primers överlag och specifikt på Smashboxs.

Klart att väskan är värd att dra fram kortet för :-). Mulberry rules! Jag har bara snabb-bläddrat i nya Costume, men där finns en artikel om den nye chefsdesignern Stuart Vevers. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om de nya flätade väskorna. Förövrigt - för alla som inte upptäckt danska Costume - en av mina favorittidningar och en mycket läsvärd modetidning!

2006-01-11 @ 15:21:46
Postat av: hotspot

Weronica: Känner att det börjar bli dags för hotspot att få till en beställning på någon bra primer och prova! Hm, vi får se till helgen hur jag känner mig då (rik i sinnet eller inte). Jag har läst Costume vid något tillfälle och har för mig att jag tyckte den var bra. generellt tycker jag att det känns som om danska modemagasin har högre kvalitet än svenska.

2006-01-11 @ 15:46:38
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: sweet

Ja det är ett superpris för en så snygg väska.
jag är också väldigt sugen.

jag vet faktiskt inte om det gör såå stor skillnad med primer. jag använder ju som sagt bara primer när jag festar.. men jag brukar se helt ok ut när jag kollar i spegeln när jag kommer hem.

2006-01-11 @ 15:46:44
Postat av: sweet

weronica: jag gillar oxå costume bättre än de svenska tidningarna.. köpte nog alla nummer i höstas och så är den ju inte så dyr heller (45 kr) som andra utländska modemagasin.

2006-01-11 @ 15:56:18
Postat av: Rosanna

Gillar glasögonen, det är lite Kanye West Golddigger över dem.

2006-01-12 @ 17:25:41
URL: http://rosannaashley.blogg.se
Postat av: hotspot

Rosanna: Visst e de fina, men jar vill nog ändå inte riktigt förknippa dem med Kanye West.

2006-01-12 @ 19:14:29
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: emma

på västerlånggatan fanns anabel för ca. 2700 kr :)

2006-01-12 @ 23:49:35
Postat av: hotspot

Emma:^ÅH vad jag hoppar att du kommer tillbaka och läser. Vilken affär!!!

2006-01-13 @ 07:26:06
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: sweet

Jag gillar verkligen det här lilla reportaget med aviator glasögon, väska med långt axelband och rosa smink.

Vad är det för märke på väskan?
Jag tror annabelle kostade typ 2 700 på nk oxå. Jag tror att jag ska slå till. Den är faktiskt väldigt snygg.

2006-01-13 @ 16:49:45
Postat av: hotspot

Sweet: Ja, det här är verkligemina favorit-favoriter just nu. Hittade väskan när jag googlade saddle bag så jag vet inte var den kommer ifrån... Men den är snygg. Oj oj oj, då blir att droppa förbi NK imorgon!

2006-01-13 @ 17:05:21
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sunglasses online

!! Great web site! Let me pay out much more awareness in your weblog,many thanks.



2011-09-10 @ 05:57:28
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com
Postat av: Tory Burch Outlet

http://www.toryburchoutletsuk.net

http://www.toryburchoutletsuk.net

http://www.toryburchoutletsuk.net

http://www.uggbootsoutletcheap.net

http://www.uggbootsoutletcheap.net

http://www.uggbootsoutletcheap.net

http://www.ugg-boots-sales.net

http://www.ugg-boots-sales.net

http://www.ugg-boots-sales.net

http://www.uggoutletonlineus.net

http://www.uggoutletonlineus.net

http://www.uggoutletonlineus.net

2011-09-28 @ 05:30:00
URL: http://www.toryburchoutletsuk.net
Postat av: the north face

This is one of the most incredible blogs Ive read in a very long time. The amount of information in here is stunning, like you practically wrote the book on the subject. Your blog is great for anyone who wants to understand this subject more. Great stuff; please keep it up!

2011-10-08 @ 02:59:31
URL: http://www.ithenorthface.com
Postat av: uggs outlet

Wow, nice post,there are many person searching about that now they will find enough resources by your post.Thank you for sharing to us.Please one more post about that..

2011-10-08 @ 03:00:27
URL: http://www.iuggsoutlet.com
Postat av: ugg boots clearance

Excellent stuff from you, man. I’ve read your things before and you are just too awesome. I adore what you have got right here. You make it entertaining and you still manage to keep it smart.This is truly a great blog thanks for sharing

2011-10-08 @ 03:01:03
URL: http://www.uggbootsclearance2.us
Postat av: Moncler Jackets Sale

Thank you for your article!

2011-10-08 @ 04:25:15
URL: http://www.usbestmoncler.com/
Postat av: Moncler mens jackets

Nice post.Thank you for taking the time to publish this information very useful!I’m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post thanks

2011-10-11 @ 10:16:59
URL: http://www.monclerwo.com
Postat av: Heat Jersey

You article is great, so I want to share with my friends.

2012-03-07 @ 11:47:12
URL: http://www.nbajerseysmart.com
Postat av: Michael Jordan Jersey

the Lakers 88-85 win over the



Hornets. Bryant 3 of 21 shots, 15 shots all missed, let us look at an interview after the game both players.

2012-04-06 @ 14:11:16
URL: http://www.jerseysbirds.com
Postat av: Coach Outlet Online

love with him and Coach Outlet Onlinewanted to make sure that he would be your guy for good

2012-04-10 @ 10:24:28
URL: http://www.coachoutlet-store-onlines.net
Postat av: Coach Outlet Online

love with him and Coach Outlet Onlinewanted to make sure that he would be your guy for good

2012-04-17 @ 04:24:48
URL: http://www.2012-coachstoreonline.net
Postat av: Coach Outlet



Some pieces that get damaged and defected during producing are also supplied to Coach outlets for sell on cost to cost basis.

2012-04-17 @ 06:04:08
URL: http://www.coachoutlet-store-onlines.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links