header to ads



En sväng på stan

Så var man tillbaka efter en snabb tur på stan. Först var jag och hämtade kemtvätt (3 st sidenblusar) sen gick jag till en köksinredningsbutik som heter Lagamati för att lämna in mina knivar på slipning. Sen bar det av till inredningsbutiken Posh living där jag köpte ett nytt fint sideboard som kostade skjortan, men det kommer att bli så fint när det kommer på plats! På vägen kollade jag in Mrs H på Drottninggatan - låt mig säga att jag var positivt överraskad. Massor av fina saker kvar till 50%, bland annat en söt rosa kofta som jag är mycket intresserad av. Väl nere på stan kollade jag in på MrsH (BJP), Domain, Acne och Nathalie Schuterman. Inga vårnyheter men mycket fint kvar på Domain ( en underbar Temperley-klänning som var på tok för dyr och en superfin brun knytblus från Anna Sui, de hade även min fina stickade cape i grönt) och en hel den på Mrs H (bland annat en Cacharel klänning som jag ska ha lite uppsikt på (efter att ha köpt en dyr dyr möbel kände jag att det var läge att ligga lågt åtminstone denna helg). Men åh vad mycket fint man hade kunnat handla! Vågade inte ens kolla in "anabelen" på Mulberry för det hade varit en alldelles för stor risk. Överlag en bra dag, fick mycket uträttat utan att slösa bort en massa pengar.

Kommentarer
Postat av: Susanna

den rosa lilla saken var ju grymt söt. men visst hade den varit ännu finare i en gammeldagsrosa färg? hoppas bordet passar!

Postat av: hotspot

Susanna: den ser starkare rosa ut än vad den är, den är iofs inte gammelrosa... Tack, jag tror det kommer att bli toppen (någonstans att göra av alla tidningar och magasin som håller på att ta över lägenheten, ha ha ha)

2006-01-14 @ 16:09:25
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Weronica

Åh, tänk att gå och shoppa i Stockholm en alldeles vanlig lördag... Här får shoppingturerna i huvudstaden planeras med lite mer framförhållning :-). Jag måste åka upp när alla vårnyheterna kommer in. Tur att nätet finns däremellan!

Den rosa koftan var jättefin! Skumt att de inte rear på nätet också för oss utsocknes. Ditt nya sideboard var stylish. Min andra passion i livet är inredning, så tidskriftshögen är hög här varje månad! Som sagt, jag rekommenderar nya Vouge UK och Harpers Bazaar US för omedelbar vårkänsla!

2006-01-14 @ 16:10:36
Postat av: Anna

Jag tycker också att den koftan var mycket fin men rosa är inte min färg. Vad kul det är att läsa om dina shoppingrundor. :)

2006-01-14 @ 16:21:17
URL: http://krimskrams.webblogg.se/
Postat av: hotspot

Weronica: JA, man blir ju lätt bortskämd och tänker inte på hur trevligt det är att kunna ta en snabb sväng i stockholm när man bor här, men efter ett tag känns det också rätt litet och trisst och man önskar att man var i NYC eller liknande, ha ha, man blir aldrig nöjd! Ja, det är inte exakt ett sånt som var på bilden utan med mörk wenge-skiva på toppen och med lätt frostat glas på en av delarna. Det var verkligen fint! Ja, det är verklige konstigt (och dåligt) att det inte är rea på webben!!! Vogue UK februarinummer kommer garanterat att läsas, Harpers brukar jag inte köpa men det kanske man ska göra då :)

Anna: Jag har inte heller några kläder som är rosa, men det kanske är på tiden (vet inte alls om jag passar i det, troligtvis int eftersom jag aldrig förr fastnat för rosa kläder). Roligt att du tycker om att läsa om mina cityvandringar (var osäker på om det bara var ointressant dravel, men nu tänker jag fortsätta).

2006-01-14 @ 16:31:46
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Sara

Vet du om de ska ha någon rea på Acne? De borde deväl ha?

2006-01-14 @ 17:41:56
URL: http://sol.blogg.se
Postat av: caroline

Tycker det din blogg i stort är mycket trevlig läsning, genomtänkta och intressanta inlägg... Måste även ge dig en eloge för allt ditt arbete som du lägger ner, själv brinner jag för kläder och mode, men min tid skulle inte räcka till... kvällarna ägnas åt vänner, träning, tv etc.. Jag är dessutom singel, men du har vad jag har förstått pojkvän.. lite nyfiken på vad han tycker när hans flickvän spenderar kvällarna på jakt efter nya spännande bilder/prylar att blogga om! Men som sagt, grymt jobb, som är uppskattat av många! tack för det, o ha en fortsatt trevlig helg!

2006-01-14 @ 17:44:38
Postat av: caroline

Oj ha överseende med min svenska, får skylla på min hangover...

2006-01-14 @ 17:46:11
Postat av: hotspot

Sara: Den är i full gång så det är bara att rusa dit och kolla! Jag hittade t ex en liten söt knytblus i ett rutigt tyg på Acne idag på 50% rea, men kom till slut fram till att den var lite för "höstig" och att jag ska fokusera på våren!
Caroline: Supersöta människa! Nu har du gjort min dag (eller till och med min helg). Ja, det tar tid och andra intressen kanske har kommit lite i skymundan, som t ex träningen (fast nu ska jag komme igång efter ett lååångt juluppehåll) men jag tycker jag hinner med det mesta ändå (mindre TV-tittande är nog tricket). Min pojkvän är även han en modejunkie så han är så stolt över mig och min blogg att det än så länge får ta hur mycker tid som helst). verkligen tack för de uppuntrande och snälla orden, jag blir VERKLIGEN glad! Ha ha ha hoppas du piggnar till från baksmällan snart (inte för att din svenska var så dålig).

2006-01-14 @ 17:56:23
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: sweet

Det var tur att du inte gick in på mulberry för de hade 50% på annabelle nu.

jag tyckte oxå att den rosa koftan var really sweet.

2006-01-14 @ 19:55:16
Postat av: Weronica

50% på den väskan!!! Där har ni ett sant fynd flickor!!!

2006-01-14 @ 20:05:28
Postat av: hotspot

Sweet & Weronica: Nej, uhhh nu får jag ångest. Jag kommer verkligen att ångra mig om jag inte slår till... Åh, vad ska jag göra?? Sweet var det på NK eller Mulberry-affären på Birger Jarlsgatan?

2006-01-14 @ 22:18:30
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: Weronica

KÖP DEN :-)!!! Det är en toppenväska! Axelremmen som gör att du kan bära den med kort eller lång rem gör den till två väskor med helt olika uttryck. Jag älskar min och är övertygad om att du kommer att göra detsamma. Vad är 200O kr för en klassisk Mulberry?!! Ack - ingenting...

2006-01-14 @ 23:01:35
Postat av: hotspot

Weronica: Vi får se ...

2006-01-15 @ 10:23:59
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: caroline

Det var så lite så, trevligt att kunna glädja! Lite cred ska man väl ha ;)

2006-01-15 @ 11:57:28
Postat av: sweet

Det var på birger jarlsgatan. Men den är lite dyrare där, konstigt nog. Kostar 4 390, mot typ 4 000 på NK. Fast jag tror att det är 50 % på NK oxå. Fast jag var aldrig där.

2006-01-15 @ 12:15:21
Postat av: hotspot

Sweet: Hm, jag gled förbi NK idag och där var den slut, SUCK, och Birger Jarlsgatan har stängt på söndagar. Åh, det blir nog ingen ny väska för imorgon är det arbetsdag och då finns det ingen tid att hinna gå till Mulberry, trisst!

2006-01-15 @ 15:19:29
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: sweet

Ok synd. Det kanske var tur, det kommer fler väskor!

2006-01-15 @ 16:58:10
URL: http://sweet.webblogg.se
Postat av: emma

åh, jo gordon-koftan har jag vart och klämt på x antal gånger.. den är underbar!

2006-01-16 @ 16:55:23
Postat av: hotspot

Emma: Finns den kvar på 70% då är den min!

2006-01-16 @ 17:11:17
URL: http://.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links