header to ads



Dagens Runda

Som vanligt när det är lördag bar det av ner på stan! Kollade in Zara där jag provade en fin beige skjortklänning, som inte är helt olik denna burberry-variant, den satt inte perfekt på hotspot men fin var den och sen provade jag ett par korta lite "puffiga" svarta shorts (fina, kanske kan bli något). Gick vidare till Mrs H där Ebba Von Sydow stod och bläddrade bland rea-plaggen. Lite fina vårnyheter hade kommit in, bland annat en fin blå- och beigerandig Sonia Rykiel tröja. Gick till NK och spanade in den nya sko och väskavdelningen (varför har de nästan bara tråkiga tantmärken??). NK Boutique hade fått in lite Missoni Sport kläder vilket var roligt för ett Missoni-fan som jag! Priser som nästan (med betoning på nästan) var överkomliga. Annars hade de fått in lite söta vårnyheter från Paul & Joe och See By Chloé. Köpte en present på NK till min syster som jag ska på middag till imorgon. Vidare till H&M och TopShop som imponerade föga (tyvärr).

Trevlig dag på stan, underbart att se lite vårnyheter!

Kommentarer
Postat av: Hanna N

Men du köpte inget till dig själv eller? :)

2006-01-28 @ 17:20:27
Postat av: hotspot

Hanna N: Nope, idag blev det inget (tråkigt men bra).

Postat av: molly

Jag ska till stockholm om två veckor och äntligen shoppa lite! Jag som inte hittar så bra där undrar villken affär som är bäst att hitta snygga väskor och skor på...?skulle bli jätte glad för svar!:)

2006-01-28 @ 18:30:01
Postat av: sweet

Vad hade ebba på sig?

2006-01-28 @ 18:41:52
URL: http://sweet.webblogg.se
Postat av: hotspot

Molly: Åh vad svårt, det beror ju lite på vilken prisnivå du är ute efter. För lite billigare men fina skor skulle jag kolla TopShop (gallerian, hamngatan) även Zara (norrmalmstorg eller Sturegallerian) kan ha fina skor till bra pris. Om du vill sukta lite efter dyra skor så tycker jag att du ska gå till Lollapalooza på söder (Bondegatan). För billigare väskor skulle jag kolla in Oasis som har många väskor "inspirerade" av de superdyra designväskorna(Biblioteksgatan). När du är i Stockholm skulle jag rekommendera dig att kolla in de riktigt fina väskorna på Mulberry (Birger Jarlsgatan) och Domain ( Birger Jarlsgatan). Hoppas att de var till någon hjälp och ha så himla kul på din Stockholmtrip!

2006-01-28 @ 19:21:09
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: hotspot

Sweet: Svarta ganska korta shorts, starkt rosa tröja, slitna bruna boots (kan ha avrit fryes), svarta strumbyxor. Snyggt, men inte stunning.

2006-01-28 @ 22:09:09
URL: http://.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hilde

håller med om att budget-varianten på blusen var snäppet snyggare!

2006-01-28 @ 22:24:32
URL: http://Stylebyhilde.blogg.se
Postat av: hotspot

Hilde: eller hur!

2006-01-29 @ 10:15:25
URL: http://.hotspot.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links