header to ads



10 frågor till Pamela Bellafesta

10 frågor till Pamela Bellafesta
Bilder: Pamela är fotad av Kjell B Persson, Bild från Carin Westers visning är fotad av
Ytligheter

Pamela Bellafesta jobbar som moderedaktör på tidningen King (modemagasin för män). Trots att hon professionellt jobbar med herrmode så är Pamela utan tvekan en av Sveriges bäst klädda kvinnor. Bara en sån sak som att hon blivit fotograferad av The Sartorialist...

1. Vilken är din favoritdesigner just nu? Efter modeveckan känns Carin Wester mest aktuell för min del. Både hennes Herr- och damkollektion kändes enormt inspirerande och tilltalande.
2. Ditt senaste köp? En svart armyinspirerad jacka med skärp i midjan som jag hittade på Acnes utförsäljning. 
3. Ditt bästa köp någonsin? Med tanke på det svenska vädret så måste det vara mina svarta gummistövlar med klack från Marc Jacobs som jag köpte för 2 år sen på Lollapalooza. Det är svårt att vara snyggt klädd när det spöregnar, men det är kul att vakna på morgonen och upptäcka regnmolnen!

4. Beskriv din stil med 3 ord? Förort möter mode möter storstan eller nåt.
5. Vilken är din favoritaffär? Oj vad svårt, jag har en vision om en butik som jag i framtiden skulle vilja öppna, men fram till dess gillar jag Jus eftersom de har mycket Rodebjer som är en av mina favoriter.
6. Oumbärlig beautyprodukt? Jag använder nästan aldrig foundation, men när jag väl gör det har jag en darling, YSLs nya foundation Perfect Touch. En uppföljare av deras concealer Touche Eclat, båda med samma penselfunktion. Får jag en till? Isåfall är höstens absoluta favorit det mörklila nagellacket från Helena Rubinstein (deep purple).
7. Vilket är ditt bästa stylingtips? Eftersom jag stylar killar så är mitt tips till dem att tänka rent och enkelt, less is more, köp lite färre men kanske lite dyrare plagg och se till att passformen är perfekt.
8. Vilket basplagg bör finnas i allas garderob? En massa wife beater linnen eller varför inte kalla dem man beater linnen. Ha ha!
9. Vad står högst på önskelistan i höst? En ny Ipod med ett fodral från MiuMiu som jag såg i Milano, åh vad fin den är med guldkedja med små rosetter.
10. Väskor eller skor? Skor, skor, skor. I höst ska jag använda Hopes svarta låga ankelboots med klack varje dag! (nästan)


Kommentarer
Postat av: sorbonne

Jag gillar verkligen den här nya kategorin, den är väldigt inspirerande.

Postat av: hotspot

sorbonne: vad rolgit att du gillar den!Jag älskar den nämligen själv och jag är lika spänd varje gång jag får någons svar för att se vad de skrivit (ha ha det är därför den här kategorin är lite överrepresenterad just nu på bloggen)

2006-08-30 @ 19:37:45
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Andrea

Så roligt, så roligt! Oj, det där läte lite tantigt...

2006-08-30 @ 19:43:56
URL: http://www.andrea345.webblogg.se
Postat av: hotspot

Andrea: Jag tycker det lät snällt!

2006-08-30 @ 20:19:21
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Evis

Här finns en till som gillar den här kategorin, jätteroligt att läsa!

2006-08-30 @ 20:26:33
Postat av: Eleonore

Åh...de underbara Hopestövletterna också...

2006-08-30 @ 20:42:27
URL: http://www.jonkoping.nu/ytligheter
Postat av: hotspot

Evis: Vad skoj att folk uppskattar kategorin, det är ju lite pyssel att få ihop det men roligt!!!!
Eleonore: Ja de är fina, inte helt otippat att schnygg-Pamela siktat in sig på dem...:)

2006-08-30 @ 20:47:08
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: stripes

Hmm, vet att detta inte tillhör denna kategori men du är väldigt duktig och verkar det det mesta. Jag undrar om du vet någon bra natt och dagkräm (en nattkräm, en dagkräm) som passar bra för lite småfinnig i perioder och känslig hy? Det får mer än gärna vara utan mineraloljor och annan skit. Skulle vara oerhört tacksam för svar eftersom det är svårt att hitta rätt i djungeln av krämer ;). Du gör ett oerhört bra jobb med bloggen förresten, det är bra att du gör inlägg ofta.

2006-08-30 @ 22:22:37
Postat av: sigrid

jätteroligt att läsa verkligen, fortsätt såhär!

2006-08-30 @ 22:45:42
URL: http://sigga.webblogg.se
Postat av: hotspot

Stripes: Åh som jag har provat runt bland krämer... På senare tid har jag haft problem med min hy också (nu börjar det dock bli bättre igen), sjukt överkänslig och dessutom allergisk mot en massa skit så efter en lång persiod av dyra ansisktsprodukter gick jag till en hudläkare och fick då rekommendationen att prova ACOs Time serie (apoteket) inte så glassigt men jag tycker faktiskt att den är bra, vet inte om den funkar bara på mig men det kan vara värt ett försök (ps. ta de parfymfria produkterna).
sigrid: tackar, jag ska gör amitt bästa för att hålla hotspot-fanan högt! :)

2006-08-31 @ 07:33:43
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Mary

Hudtips, Decleor. Min syster, som har suoerkänslig hud, började med deras produkter och fick in mig på samma spår. Om man har råd kan man göra en av deras ansiktsbehandlingar först så kan de kolla noggrant exakt vad man har för hudtyp och sen ta fram produkter efter det.

2006-08-31 @ 09:46:25
Postat av: Linnéa

var hittar man en kappa som inte är markerad i midjan/ryggen och som hänger i ryggen istället som liskom är lite pösig? HJÄLP!

kom gärna in och kommentera min blogg :)

2006-08-31 @ 10:33:46
URL: http://klubbland.blogspot.com
Postat av: Lina

Har hon blivit fotad av The Sartorialist!? Har du ingen länk till den bilden? Åh, jag skulle så gärna vilja se den! Jag avgudar Scott!

2006-08-31 @ 10:48:25
Postat av: hotspot

Mary: Ja det är många som gillar decleor, jag har varit på många behandlingar där de använt decleor och tyckt att det varit ok men aldrig köpt själv.
Linnea: Bra fråga... Jag har inte sett någon som ser ut så. Jag hinner inte gå in nu.
Lina: Jag har länkat till det inlägget där hon är med (klicka på the sartorialist så tror jag att det är 2a eller 3e bilden neråt).

2006-08-31 @ 11:01:23
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Madelen

Funderar på att beställa et madebyme-halsband i silver.. Är dom verkligen så fina som på deras hemsidor, och är långa halsband något som det lönar sig att investera i? Hur mycket kostar frakten+

2006-08-31 @ 11:03:55
Postat av: victime de la mode

Tänkte bara på en sak.. Du som har största svenska modebloggen kanske skulle kunna typ ta in krönikor från duktiga modeintresserade tjejer och killar. Professionella eller inte. Det skulle kunna fungera som en ev. språngbräda, ungefär som coutorture... Bara ett litet förslag, känn dig fri att total-ignorera..

2006-08-31 @ 11:06:01
URL: http://victimedelamode.blogspot.com/
Postat av: Sophie

Tyvärr är jag inte så insatt i mode för män, men jag kom över en King tidning för ett tag sedan och måste säga att jag var grymt överraskada över tidningen höga kvalité! Tycker oftast att de svenska mode tidingarna aldrig håller måtten om man jämför med övriga Europa. Men så kollade jag runt bland mina killkompisar som påstår att tidingen King är en gaytidning. Stämmer detta? Kan inte minnas att jag upplevde en ända antydan om att tidningen skulle rikta sig antingen till gay eller hetro, eller har jag bara helt missuppfattat tidingens budska? Bra var den i alla fall oavsätt inriktning!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-08-31 @ 11:07:53
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Lina

Men ååh... Du hade ju länkat! Jag är för trött idag.

2006-08-31 @ 11:08:44
Postat av: Peter

Jag gillar också. Trots att det mest (så klart) blir tjejfashion... Är dock inte fullt lika övertygad om tidningen som hon stylar snubbar för. Är övertygad om att Pamela helt säkert har grym koll men att det kanske mer är så att the average king-läsare inte är dom roligaste... Det blir ibland lite väl självklart liksom. Men det är ju bara jag... Kanske får läsa fler nummer. Nån gång.

2006-08-31 @ 11:08:59
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: hotspot

Madelen: Jag är supernöjd med mitt madebyme, ser ut ganska exakt som på bilderna. Det långa halsbandet kommer garanterat funka i höst även om jag tror att vi så smått kommer att börja gå tillbaka till att gilla kortare kedjor igen.
victime de la mode: Ha ha, störst är jag kanske inte direkt... Ja de tvar en ganska rolig idé. Ska fundera lite på det.. Tack för tipset!
Sophie: Ha ha ha, jag tror (eller är ganska säker) på att king inte är en gay-tidning, de kanske tror det på grund av avsaknaden av lättklädda damer (vilket är enormt befriande om du frågar mig). Jag tycker King är grym och jag vet många killar som tycker att det lätt är bästa (och kanske till och med enda renodlade) svenska modemagasinet för män)
Lina: No worries :)

2006-08-31 @ 11:16:52
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: hotspot

Peter: Åh jag tycker att King är bäst på svenska "herrtidningsmarknaden" kanske ungefär lika bra modenivå som typ Café men man slipper alla svenniga lättklädda damer (eller det kanske bara är jag som tycker "slipper". Sen kan man ju tycka att "nivån" på herrmodet i Sverige är rätt låg men det är nog för att majoriteten av de svenska männen (precis som du säger) inte har ett så utvecklat "fashion sense". Med andra ord, King är bra för att vara svenskt vilket kanske inte alltid säger så mycket...och anledningen till att det inte blir så bra är nog inte på grund av okunnig redaktionspersonal utan på okunniga läsare. Oj vad jag svamlar...

2006-08-31 @ 11:19:59
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Sophie

Kan bara hålla med! En super tidning både för män och kvinnor om jag får tycka till!:) Läser din pojkvän den?

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-08-31 @ 11:25:18
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Mary

Hmm.. jag misstänker att jag har gått i parallellklass i gymnasiet med pamela... Det är ju ett namn man lägger på minnet faktiskt.. Grattis till henne, är det samma tjej jag tänker på från gymnasietiden så har hon ju gjort något vettigt av all den medieutbildningen vi fick. Till skillnad från mig då ha ha!

2006-08-31 @ 11:25:59
Postat av: hotspot

Sophie: ja men han läser nog varenda modemagasin som finns att få tag på utländska som svenska för tjejer som för killar, ha ha

2006-08-31 @ 11:26:06
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: hotspot

Mary: Ja det är ju inte världens vanligaste namn så det lär ju vara hon, ja all cred till Pamela, hon verkar mycket duktig!

2006-08-31 @ 11:28:06
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Peter

Nej, du svamlar inte det minsta. Låter fullkomligt logiskt i mina öron (eeeh... ögon?). Och tro mig, du är inte den enda som tycker "slipper". Förstår faktiskt inte alls värdet av de där airbrushade figurerna med monsterbröst. Och nej, jag är inte gay. Förstår bara inte vad grejen med dom är. Och tror för övrigt, precis som du, inte att King direkt riktar sig till gaykillar. Köpte för övrigt DV Man på lunchen. Har inte hunnit bläddra i den ännu. Men man måste ju kolla liksom. Bon är annars enligt mig den bästa modetidningen för snubbar.

2006-08-31 @ 15:10:53
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: stripes

Tack så mycket! Ska ta och prova något av tipsen.

2006-08-31 @ 16:02:06
Postat av: hotspot

Peter: Skönt att jag har dig i mitt lag :)
stripes: Ja gör det :)

2006-08-31 @ 20:40:57
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: vibram

side whispered: "East Brother, not the soul group tonight will come, you still go back and rest before the evening breeze is too strong, careful cold, here to us to

2011-04-07 @ 09:46:31
URL: http://www.vibramfivefingers.us.com
Postat av: maigrir sans regime

Perfect piece of work you have done, this internet site is really cool with good info.

2011-07-06 @ 17:57:03
URL: http://maigrirsansregime.info
Postat av: Coach Outlet Online

I'm happy I found this blog ! It's very good and thank you for sharing it !

2011-11-15 @ 10:06:13
URL: http://www.mycoachoutletstoreonline.com
Postat av: Louis Vuitton Bags Outlet

"Kommentera inlägget här"site:hotspot.webblogg.se

2012-03-27 @ 09:26:19
URL: http://www.lvbagoutlet.com
Postat av: Michael Jordan Jersey

the Lakers 88-85 win over the



Hornets. Bryant 3 of 21 shots, 15 shots all missed, let us look at an interview after the game both players.

2012-04-06 @ 14:29:42
URL: http://www.jerseysbirds.com
Postat av: Coach Outlet Online

love with him and Coach Outlet Onlinewanted to make sure that he would be your guy for good

2012-04-17 @ 11:11:36
URL: http://www.2012-coachstoreonline.net
Postat av: Coach Factory outlets

Coach was foundedcoach factory outletin 1941 in a loft in New York City

2012-05-26 @ 09:58:54
URL: http://www.coachfactoryscoachoutlet.com
Postat av: karen millen uk

http://www.salekarenmillenuk.com

2012-06-04 @ 15:30:24
URL: http://www.salekarenmillenuk.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links