header to ads



Hitta stilen - The french connection

Hitta stilen - The french connection

Charlotte Gainsbourg är som bekant något av en husgud hemma hos Hotspot, mycket på grund av den oslagbara franska stilen - nonchalant, dekadent och en aning bohemiskt (och nu tänker jag inte hippiebohemisk utan mer artybohemisk, det är en stor skillnad). Inget snack om saken, det är stilen jag kommer att eftersträva i vår!  

T-shirt: Snygga, slitna t-shirtar med perfekt passform är hett villebråd just nu. Ovanstående är från APC Men annars skulle en från Burfitt vara sweet!
Väska: Det långa axelbandet är the shit om någon nu missat det. För mig får det nog bli en billig variant som den  ovan från Oasis.
Jeans: 18th Amendment är Jessica Stams favoritjeansmärke (enligt Vogue UK) och de verkar ha många coola retro modeller som dessa a-linjeformade jeans för den modiga (väldigt Kate Moss!).
Jacka: En svart, gärna lite stor, kavaj som används som jacka är ett måste! Den perfekta kommer naturligtvis från Chloé.
Läppstift: Röda läppar funkar TYVÄRR inte ihop med min hudton annars är det obligatoriskt till stilen, speciellt om det står Chanel på hylsan!
Skor: Chloés klumpskor med träkilklack har inte gjort sitt utan funkar även i vår!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag är verkligen sugen på de där klumpskorna.. dem och de hysteriska stövletterna från Balenciaga.. fast hösten snart är slut.. Det är nog ingen stor chans dock att ngn svensk skokedja gör liknande balenciaga skor :( för "the real thing" har vi nog inte råd med ;)

Postat av: josefin

god morgon hotspot! fredag häääärligt. tack för toppenblogg förresten, du har MKT god smak enligt min mening. därför tänkte jag höra om du har några tips eller om du kan publicera detta, jag behöver HJÄLP! åker till rom om två veckor med tjejgänget och behöver shoppingtips. kan bara föreställa mig hur mkt som måste finnas där, men då det är under en tidsbegrändsad period och ingen av oss har varit där tidigare så måste man ju få ut så mkt som möjligt av tiden och tänkte höra om du har några bra tips? all typ av shopping, vintage som asdyrt!
tack på förhand ha en härlig helg/josefin

2007-01-19 @ 08:19:56
Postat av: Annie

Snyggt - gillar verkligen stilen - relaxat men kvinnligt.
Gillade att du lade med ett rött läppstift, är inte redo att över ge Laura Mercier stickgloss i färgen Poppy för de bleka nyanserna jag sett kommer :)

2007-01-19 @ 08:27:16
URL: http://enteranniesworld.blogspot.com
Postat av: hotspot

Ida: jag är sugen på Acnes klumpskor som jag bloggade om för ett tag sen - snygga!
josefin: Vad roligt att du gillar bloggen, och visst är det en toppenfredag :) Jag var i Rom för 1,5 år sedan och blev faktiskt lite besviken på shoppingen... De har massor av fina skräddarsydda kläder som kavajer, och dräkter, även mycket fina läderskor av varianten finare. I övrigt är modet ganska italienskt med mycket läderjackor med patches, superslitna jeans med broderier etc. Sen finns naturligtvis den svindyra shoppingen (runt spanska trappan) där "alla" dyra märken finns representerade, gucci, Louis vuitton etc etc. Naturligtvis finns sen även kedjor so Zara etc. Fejkshoppingen finns det mycket av vid broarna 8där är det billigare än på torgen och piazzorna. Solglasögon är bra att köpa,s peciellt de italienska märkena som är billigare än i Sverige. Soolglasögon finna precis överallt! En rekommendation är att kolla in underklädeskedjan intimissimo som har superunderkläder, de finns lite övarallt bland anant på shoppinggatan via de corso! Kanske inte så mycket hjälp men hoppas ni får det underabrt - Rom är fantastiskt!

2007-01-19 @ 08:32:19
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Ida

Ja, de är jättefina fast jag tyckte de inte levde riktigt upp till mina förväntingar in real life. Fast om jag bara hittar min storlek så kanske jag ändrar mig ;)

2007-01-19 @ 08:37:30
URL: http://luckyem.webblog.se
Postat av: kerstin

Jag MÅSTE köpa ett rött läppstift pronto :)

2007-01-19 @ 08:49:51
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: Sophie

Å älskar lack!!! Är helt såld på det just nu! Spanade in dom där skorna hos NS, men de va tyvärr inte så fina på som de är på bild!

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2007-01-19 @ 09:02:43
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Modesty Mia

Åh, jag skulle också vilja ha rött läppstift, men jag passar tyvärr inte alls i det! Vad söt t-shirten var! Skulle passa perfekt på västkusten i sommar...

2007-01-19 @ 09:04:18
URL: http://modestymia.blogg.se
Postat av: Sara

Tyckte inte skorna var så väldans upphetsande första gången jag såg dom, men för varje gång jag ser dom blir dom snyggare! Synd bara att det verkar vara fler som tycker så och det nu bara finns storlek 40,5 kvar :(

2007-01-19 @ 09:29:30
Postat av: Lina

Såns jeans får det bli nästa gång!!!

2007-01-19 @ 09:52:28
URL: http://mittlivsomstudent.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Hej, Haller med om Charlotte. Hon ar dessutom ansikte for den franska kedjan Gerard Darel http://www.gerarddarel.com/ och i och med den kampanjen lyckades dom bli lite mer populara i Frankrike..tycker jag det verkar som i alla fall..sa fick jag upp ogenen for market men kladerna ar fortfarande for lite aldre kvinnor..typ..men man kan hitta en del saker som vaskor och sa..

Rekommendrar hennes album..5:55

Postat av: Erika

Var kan man köpa burfitt?

2007-01-19 @ 10:32:52
Postat av: Lollo

Hej! JAg trivs mycket bra i rött läppstift och så har fått höra att jag passar mycket bra i det. MEn jag får alltid ångest när jag ska välja färg. Vilken Chanelfärg skulle du säga var hetast just nu? Jag vill kunna använda den och vara söt med föräldrarna på bjudning och het under strobarna i sthlm.
Eller finns det ngt annat läppstift som jag borde köpa, typ när jag ska till NYC om en månad?

2007-01-19 @ 10:38:09
Postat av: nollåttan

Mycket söt vardagsväska! cafe au lait, ge hit! är så trött på vår usla jobbautomat...

2007-01-19 @ 11:10:43
URL: http://www.nollattan.blogg.se
Postat av: hotspot

kerstin: Ha ha ha, ja gör det, jag tror att du kommer vara döflott i det!!!!
Sophie: Jag väntar med spänning på när NS ska sätta igång med 70%. Whiii! Lack är fint men för mig får det räcka med de 2 par jag redan har :)
Modesti Mia: Hade jag inte sett helt rödflammig ut när jag använde rött läppstift skulle jag ha det konstant och hela tiden :) Visst är t-shirten fin!
Sara: de växer liksom :)
Lina: Cooola, kanske lite svårburna med jag säga go for it!
Cecilia: Det visste jag faktiskt inte.... (fast nu när du säger det undrar jag om det inte är någon annan som tipsat om det här på bloggen....
Erika: Bland annat här:
http://www.ywfs.se/ men jag tror även att burfitt säljs på jus
Lollo: Åh jag använder som sagt var inte själv rött läppstift så jag är helt fel person att rådslå vad det gäller nyanser. Sorry!
nollåttan: Eller hur! HA ha ha, riktig latte=vardagslyx?!?!? :)

2007-01-19 @ 11:25:50
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Emy

Chloes klackar är för snygga. Jag vill haaa

2007-01-19 @ 12:42:02
URL: http://emscatwalk.blogg.se
Postat av: Carmen

Jättesnyggt! Inspirerande!

2007-01-19 @ 13:09:09
Postat av: Linda

Var på Oasis hemsida hittade du väskan? Ser den inte bland de som kommer upp.

2007-01-19 @ 14:06:45
Postat av: hotspot

Emy: :D
Carmen: Tack så mycket :)
Linda: Den ska vara där bland alla väskor. Ser du den inte är rimligaste förklaringen att den hunnit ta slut :(

2007-01-19 @ 14:10:26
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: mette

tycker de är så fina 18th amendment jeansen (woodstock modellen), kan bli lite för mycket trompet sväng, vilket är lite opraktisk o inte så snygg på en kortis;) men kan man få tag på dem i Sverige altså inte på nättet, svärt att veta hur storleken är ju???

2007-01-19 @ 15:19:36
Postat av: Stina

Mmmm. Älskar den stilen. Bohemiskt - fast arty inte hippie, som du skrev. Inte så många svenskar som klarar av att se fullt så cool ut, tror vi är lite för välkammade.

2007-01-19 @ 15:57:44
URL: http://rubia.se
Postat av: Rogers matte

Inget nytt under solen här inte. Jo, fuktkrämsdilemma - ska jag återgå till Dermalogica eller ge REN en chans till?

2007-01-19 @ 16:18:09
Postat av: L

usch, ruggigt fula jeans...

2007-01-20 @ 18:46:28
Postat av: Elham

Ååh, t-shirten var jättesöt!

2007-01-20 @ 19:40:26
URL: http://b-b-bellman.blogspot.com
Postat av: pitt

Hela vistelsen låter fab!!! Bra köp, halsduken är underbar. Vad härligt att kunna välja själv hur lång man vill ha den, 2 meter låter kalas!

2011-11-30 @ 08:33:59
URL: http://www.top5wholesale.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links