header to ads



Glöm och dröm!

Det här vill man (läs jag) inte ens ta i med tång våren 2006.

1.
Cowboyboots - Kan vara snyggt men cowboybootsen har defintivt gjort sitt för ett tag framöver
2. Volangkjolen -  En hotspot-favorit sommaren 2005 men tyvärr blev det lite för mycket av det goda
3. Juicyklänning i frotté - Den må vara praktisk och bekväm men i ärlighetens namn - hur snygg är den?
4. Kort kort jeanskjol - Åh, vad underbart det vore med en jeanskjol-fri sommar!
5. Kort färgglad volangkjol - Samma sak här - hoppas att alla i åldrarna 13-17 har gömt undan sina korta volangkjolar långt in i garderoben.
6. Långa halsband med träkulor - Kan vara fint, men det har ingenting med 2006 att göra.
7. Skor med taxklack - Raka motsatsen mot hur klackarna ska se ut i sommar - chunky, chunky, chunky eller kanske kilklack (om inte något av detta bör klackarna åtminstonde vara skyhöga)
8. Gubbkepsen - Fult, fult, fult. Svennigt, svennigt, svennigt...
9. Solglasögon med strass och glitter - Efter det att Chloésolisar-med-strasshjärtan-influensan drabbade Sverige lär det dröja ett bra tag innan man vågar sig på tanken att bära ett par solisar med strassdetaljer.
10. Bootcut - Rakt eller stuprör är det man har att välja mellan!


Kommentarer
Postat av: sara

jag tänker iallafall använda min volangkjol som klänning ;) och om man vill ha bootcut på jeansen borde man väl få ha det?

Postat av: hotspot

Volangkjolen som klänning, bra tips! Kanske man kan ha den som topp också, nu gav du mig mycket ideér, tack! Självklart kan man ha bootcut, men det känns ju inte så hett just nu...

2006-02-28 @ 21:24:02
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Mia

Jag vill inte tracka ner på dig nu. besöker din blogg varje dag och tycker om den men jag blev nästan arg av det här inlägget. Om man nu fortfarande tycker om sin korta jeanskjol och trivs i den, varför inte ha den? varför måste den hänga i garderoben och damma bara för att du eller någon annan anser det så ute som något kan bli. varför inte uppmuntra alla till att i stället använda vad just DOM tycker är snyggt och känner sig bekväma i? Jag tycker att det är så mycket snyggare med någon som känner sig snygg och trivs i ett plagg som anses ute än någon som har ett tagit på sig något som de inte alls vill ha på sig eller inte alls tycker är snygt bara för att alal andra tycker de?
Ta inte det här fel, jag tycker jättemycket om din blogg och den inspirear mig att se ut som just jag är och ha på mig det som just jag trivs i.
m
Men varför skriva om sånt här?

2006-02-28 @ 21:24:27
Postat av: hotspot

Mia: Naturligtvis får alla välja helt själva vad de vill ha på sig och jag är helt klart för en personlig stil! Men med mode är det ju så att saker kommer och går (och det är ju mode jag försöker att skriva om på min blogg) sen är det ju upp till var och en att bestämma hur mycket man vill följa modets nycker. Om någon vill ha volangkjolar eller taxklackar så är det naturligtvis toppen, men trendigt nej det är det faktiskt inte...

2006-02-28 @ 21:31:48
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: anna

jeanskjolen och bootcut tar jag med i år med, jag passar i båda delarna och trivs så det vore dumt att inte använda det.
Mina nya true religion sitter som ett smäck trots bootcut ;)

2006-02-28 @ 21:34:27
URL: http://annawii.webblogg.se/
Postat av: hotspot

Anna: Det gör du helt rätt i :)

2006-02-28 @ 21:36:08
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Joanna

Håller med dig på många punkter, fast jag kommer använda min volangkjol som klänning och använda mina halsband ett tag framöver (:

2006-02-28 @ 21:37:42
URL: http://soho.blogg.se
Postat av: hotspot

Joanna: Ja, även sara tipsade om att hon skulle använda volangkjolen som klänning, det är inte helt omöjligt att jag hakar på :)

2006-02-28 @ 21:42:06
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: ida

Jag har en trevlig jeanskjol som jag knåpade ihop för massa år sen och har använt den varje sommar sen dess.. så.. så länge man gillar och passar i den så funkar det.. speciellt om man matchar med shcyssta prylar.. Fast resten.. yes jag vill inte se. Speciellt inte cowboyboots.. vi slängde våra redan för förra våren..då tröttnade vi.. ;)

2006-02-28 @ 21:56:51
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Weronica

Jag gillar när du sticker ut hakan! Visst skall alla ha det de trivs och passar i, men ingen kan väl förneka att plagg känns mer eller mindre hett under perioder. Denna diskussion kommer alltid upp vid inne- och utelistor, men jag tycker att det är kul - whats hot and whats not. Sedan bör var och en ha en viss distans till vad som skrivs och inte slaviskt följa alla råd. Men jag gillar det!

I min garderob finns inget av ovan, förutom bootcut. Jag gillade aldrig bohochic och köpte inget av det som var inne förra sommaren. Så självständig är jag :-)! Kul lista! Mer sådant, tack!

2006-02-28 @ 22:04:01
Postat av: Cicci

Instämmer på alla punkter!! Men jag skulle nog vilja lägga till truckerkepsen som tyvärr fortfarande dyker upp när man som minst anar det..

2006-02-28 @ 22:05:13
URL: http://ciccicicci.webblogg.se
Postat av: Maria

Du kanske skulle ändra det till att det är DU som inte vill ta i dessa grejer med tång. Smak är ju nåt individuellt. Blir lite märkligt när man pratar om det som att det vore en objektiv sanning.

Inne- och utelistor kan vara kul. Men att skriva att man inte ska ta i det med tång och att det är "fult, fult, fult" är kanske att ta i.

Du får självklart göra som du vill, det här är ju din blogg med dina åsikter. Men mode ska ju vara kul, eller hur?

2006-02-28 @ 22:10:27
URL: http://endagliglatte.webblogg.se
Postat av: Liz

håller med dig hotspot (;
rolig & bra lista där. Du har alltid en fingertoppskänsla när det gäller mode & vet direkt vart vindarna blåser. I really love your blog!!
så härligt med massa fina bilder på allt till & de där hur man ska hitta olika stilar - vilken insperation ;)

Nu förtiden känns det alltid som att modetidningarna "ligger efter" när man läser massa modebloggar. Så härligt att kunna få en ordentlig daglig (& gratis!) dos av mode! :)

dock måste jag säga att jag faktiskt tycker de där juice-klänningarna kan se lite gosigt avslappnade ut, lite dokusåpabrud-varning, but still ;)

kramar

2006-02-28 @ 22:13:13
Postat av: Liz

hah!
Juicy-klänningarna, ska det vara ;)

2006-02-28 @ 22:14:53
Postat av: emilou

Håller med dig helt och hållet Hotspot!

2006-02-28 @ 22:15:55
Postat av: Anna Krimskrams

Jättebra och roligt inlägg! Jag gillar att läsa om "rätt och fel" inom mode, det är underhållande och man får ta det för vad det är; en persons personliga åsikter.

Det skulle bli tråkigt om man bara fick säga att saker var trendiga och aldrig motsatsen.

2006-02-28 @ 22:18:30
URL: http://krimskrams.webblogg.se/
Postat av: sweet

Jag håller med weronica, det är kul när du sticker ut hakan.

Jag kommer nog bara att fortsätta använda min frotté tublklänningen av dina listade plagg. Den är ju världens mest praktiska plagg på stranden. Särskilt i Sverige när det är kallt och så.

2006-02-28 @ 22:22:14
URL: http://sweet.webblogg.se
Postat av: Emmaria

Det var ord och inga visor!
Brukar titta in här då och då och ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg. Speciellt när du gör "Spara och slösa" och teman som Breakfast at Tiffanys(Det enda jag kom på just nu..), riktigt inspirerande. Alltid roligt att läsa vad du skriver, fortsätt så!

2006-02-28 @ 22:41:38
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Linda

Den långa volangkjolen och bootcut behåller jag gärna tack. Känns det inte lite väl materialistiskt att bara slänga grejer som kanske knappt har används?

2006-02-28 @ 22:45:01
URL: http://bloggadoris.blogspot.com
Postat av: Petra

Håller med, och fast jag inte håller med håller jag med. Mode kallas mode just för att det är föränderligt. Vill man ha det som hobby så svider det lite ibland.
Just nu ganska mycket för min del faktist. Har helt fel kroppstyp för nästan alla trender...suck.
Det jag faktist "saknar" mest från listan är dom stora halsbanden. Har det nånsin varit så lätt att uppdatera sin garderob som förra sommaren? Allt som behövdes var några stora armband och långa halsband och vips var det gamla linnet/t-shirten/klänningen som ny...

2006-02-28 @ 22:47:09
Postat av: L

Hej måste bara fråga dig som verkar ha koll, är desperat efter ett par ankelboots. Med bred klack och rund tå a la whyred. Men eftersom shoppandet har satt stora hål i plånboken har jag inte riktigt råd med dom längre. Har du några tips på billiga, men snygga boots? Gjort misstaget av att köpa dom här http://www.dinsko.se/cache/ttf/0116ba77e0114880ef.jpg som kommer från din sko. Men dom blev sågade på direkten av min modemedvetna mor.
Gillar din blogg btw, den är mkt bättre än alla modebloggar-wannabes.

2006-02-28 @ 23:19:28
Postat av: Anonym

ärligt, sitt inte o lek ngn modeguru. listan är ju typ exakt så som sofis och ebbas. hum hum. trött på alla som ska säga vad som är ute. vägra bara säga vad man ska satsa på till sommaren istället för att säga vad man ska lägga in i garderoben. SUCK!

2006-02-28 @ 23:33:17
Postat av: Camilla

Bra inlägg! Kommer dock att varva mina stupisar med favvo jeansen med bootcut! :)

2006-03-01 @ 00:24:41
URL: http://www.cisforchic.blogspot.com
Postat av: frida

hehe bra jobbat hotspot! sådana här listor gillar jag. kul att ngn säger sanningen istället för att promota att alla kan ha allting på sig bara man själv trivs i det och tycker det är snyggt. Jag menar de kan väl tänka på sin omgivning & se sig i spegeln?

2006-03-01 @ 06:04:32
Postat av: hotspot

Ida: naturligtvis får alla ha på sig precis vad de vill och det de trivs i så kör hårt på jeanskjolen :)
Weronica: Jag tycker det intressantaste i kråksången är att folk verkligen reagerar starkt åt ena eller andra hållet, jag tycker att det är underbart att intresset för mode är så passionerat :) Tack för snäll kommentar :)
Cicci_ Är det någon som använder den fortfarande??? den trodde jag inte ens behövdes nämnas.
Liz: Tacl för en verkligen urtrevlig och snäll kommentar, jag suger åt mig av äran :) Ja, lite dokusåpa är det oh det kan jag bara inte tycka är fint...
emilou: Tack!
Anna Krimskrams: Tack! Man får ju ta det för vad det är kläder...
Sweet: Tack! Helt rätt ta det med en klackspark och använd din juicyklänning i sommar :)


Jag får svara på resten av kommentarerna senare nu måste jag rusa.... :)

2006-03-01 @ 07:41:56
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: emma

Helt rätt! Håller med på alla punkter.. skönt att slippa 2006!

2006-03-01 @ 07:47:13
URL: http://www.dolcevita.webblogg.se
Postat av: Ebba

Jag håller med gällande det mesta, fast jag tänker ha boocut (för att balansera ut höfterna, ser inte klok ut i stuprör), halsband med träpärlor (snyggt för att få till den "etniska" looken som hör sommaren till) samt jeanskjol (dock inte kortkort utan en knälång sliten variant)... Men smaken är ju som baken:)

2006-03-01 @ 08:55:44
Postat av: hotspot

Emmaria: Det blev kanske lite för hårt men man får ta det med glimten i ögat ;) Åh vad roligt att du gillar bloggen och jag lovar att det kommer fler hitta stilen och spara slösa (jag har ett par på lager).
Linda: Det tycker jag absolut att du ska göra! Men spara även det andra på listan för om ett par år så kommer det med största sannolikhet att vara superhett igen så då behöver man ju inte känna att man "överkonsumerar"
Petra: Även jag tycker att det känns som om jag har fel kroppstyp för det mesta men jag tror att det mesta sitter i ens egna huvud så vågar man prova (inom vissa ramar naturligtvis) så kanske det funkar utmärkt. Fortsätt använda halsbanden om du gillar dem, det finns ingen lag som säger att man inte får använda dem ;)
L: Åh, whyredskorna är ju bara såå fina jag suktade lite efter de ljust beiga i helgen... Tyvärr kan jag inte komma med något tips på rak arm. De på bilden såg ju ursnygga ut (väldigt lika de från Whyred) men jag vet ju inte hur de ser ut i verkligheten, hur verkade kvaliteten?
Anonym: Ta det med en klackspark ;)
Camilla: Jag kan ju erkänna att jag också har ett par bootcut som åker fram ibland när jag bara vill ha slit och släng-dagar, men säg det inte till någon;)
Frida: ha ha, du är ju till och med hårdare än vad jag är :)
Emma: Roligt att du håller med!
Ebba: Jag har också en lite längre jeanskjol som eventuellt kommer att åka på i sommar (fast inte av det slitna slaget), är lite tveksam dock, hm vi får se hur det blir :)

2006-03-01 @ 09:39:21
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Hanna

volangkjol som tubklänning med sidenband eller en sjal runt är sött! o knävida volangkjolar är me fint! håller inte me om juicy klänningen heller den är så fin och mjuk! ;)

2006-03-01 @ 10:43:25
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: hotspot

Hanna: Ja provade att ha min corallfärgade volangkjol som känning igår och det var riktigt fint, aningen kort kanske... Ja, det är ju många som är förtjusta i juicyklänningen men nje, jag är nog inte överdrivet impad.

2006-03-01 @ 10:48:30
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: FancyDesire

Verkligen härligt att du står på dig i dina åsikter!
Tråkigt att du behöver stå till svars för vad du skriver bara!
Att du sedan skrev (läs jag) borde väl sudda ut allas frågetecken!? :)

Fancy Desire

2006-03-01 @ 11:28:50
URL: http://www.fancydesire.blogg.se
Postat av: hotspot

Fancy: Äh, det är ingen fara jag kan förstå att man blir stött men man får inte ta det personligt. Om man gillar något som inte är "trendigt" så är det ju lite coolt att "våga" använda det ändå och då borde man inte bli stött för att en nobody som jag säger att det är helt trött just nu. Tack för en superkommentar, det är ju skönt att man har lite stöd :)

2006-03-01 @ 11:31:54
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Petra

Måste berömma för den underhållande bloggen igen!
Vill helst inte använda stora trähalsband...helt enkelt för att jag inte vill mera, men det var å så händigt då det var inne.
Jag sliter mig i håret för att jag inte kan komma på det som jag kan tillämpa på min kroppstyp/garderob/budget till våren.
Förra sommaren "räkte" det att hitta accesoarer...den här vintern köpte jag ett par bra boots + några shorts och en tulpankjol på HM, och vips gick alla gamla tröjor och koftor att återanvända. Fixat.
Jag behöver enkla "key" tips. För jag är väldigt pank och måste kunna återanvända mina kläder med en ny "twist"
p.s...har ingen midja, så snygga skärp går bort, för korta, musculösa /tjocka ben så stuprör går bort...för stor byst så vitt spets-tjafs går bort... ok, jag har pluspunkter oxå, men dom värkar vara bortglömda i den rådande mode-siluetten.

...p.s 2: Och innan jag får en massa kommentarer att jag ska klä mig som jag vill/passar i och strunta i ute-inne listor. Det gör jag! Men jag tycker det är kul och utmanande att få till det på ett sätt som passar tidsandan, det är min hobby och till en viss del mitt jobb. Och den här kommentaren var naturligtvis inte riktad till Hotspot ;)

2006-03-01 @ 12:19:57
Postat av: hotspot

Petra: Åh, tack såååå mcyket för gullig komplimang :) Ja,d etär verkligen tricky att hitta rätt saker som kompleterar ens egna stil men som samtidigt känns modernt och roligt. Det är verkligen svårt att ge generella tips på vad du ska satsa på för nyckelplagg eftersom jag inte ver hur din garderob i övrigt ser ut. Jag tycker att du verkar ha gjort väldigt bra investeringar i höstas och personligen tycker jag att du kan forstätta använda dem även i vår och sommar, borsett från bootsen då, de kanske inte känns högaktuella i mitten av juli. Lätta upp med lite ljusa färger till så funkar både kjolen och shortsen. I övrigt är mitt tips klänning (du skrev inte riktigt vad du tyckte om att ha klänning). Det finns ju många fina enkla modeller som inte är så kråsiga. Koftan, klänningen, blusen (satsa på en enklare modell och inte massor av spets etc) och shortsen är nyckelplagg som jag kommer att satsa på.

Jag lider också av en extremt icke-markerad midja men i motsats till dig tycker jag nog att skärp och knyt i midjan hjälper till på traven så att det ser ut som om man överhuvudtaget har några former. Lycka till :)

2006-03-01 @ 13:04:34
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Nannis

Jag håller med Petra ovan ang. stuprör och muskulösa lår! Mina ben ser inte kloka ut i stuprör och jag får mycket schysstare ben i bootcut. Man måste klä sig efter vad som passar en själv helt enkelt och inte bara följa modet bara för att det är trendigt! Alla passar inte inte stuprör!

2006-03-01 @ 13:18:32
Postat av: hotspot

Nannis: Du ahr helt rätt! Jag har iofs inte ben som är som stickor och trivs utmärkt i stuprören men känns det inte rätt så ska man naturligtvis inte använda det :)

2006-03-01 @ 13:20:39
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: lalis

Enligt mig så glömde du västen på listan! Jeansvästen funkar väl fortfarande. Gillar västen egentligen men ack vad den trenden har blivit överdoserad. Synd, synd, innan var det ju så fint oavsett rådande trend! Suverän blogg förresten!

2006-03-01 @ 13:35:49
URL: http://lalis.blogg.se
Postat av: hotspot

lalis: Ja finvästen ahde faktiskt kunnat platsa. Jag gillar den stickade västen (jeansvästen kan väl funka i krig). Tusen tack!!!!

2006-03-01 @ 13:37:58
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: lalis

jo, den stickade glömde jag, helt okej! Är glad att jag stod emot alla former av västar nu faktiskt, hade för många när jag var liten, sådana gräsliga som såg ut som något man skulle ha i stallet=) så lite så!

2006-03-01 @ 13:40:37
URL: http://lalis.blogg.se
Postat av: Sofia

Hotspot: jag tycker att du hanterar alla kommentarer jättebra, och det är del av varför din blogg är så kul att läsa. Du tar inte illa vid dig, bemöter "avvikande åsikter" på en trevligt och konstruktivt sätt (utan att ta åt dig eller bli defensiv), och har glimten i ögat. Jättebra! Jag tycker att det är BRA att folk tycker olika, och säger det de tycker (så länge det sägs på ett trevligt sätt), vilket verkar vara vad du också tycker - och det MÄRKS. Folk vågar vara ärliga och tycka saker hos dig, och det gör läsningen mer intressant. Det är ju inte svårt att bemöta positiva tillrop - konsten är att bemöta även kritik på ett bra sätt, vilket du gör. Tack för det!

Vad det gäller sakfrågan, så är det ju så att trender är trender, och det är ju det som avhandlas i en ute/inne-lista. Sedan får man ju ta formuleringen med en nypa salt :-)

2006-03-01 @ 14:52:05
URL: http://cashmere.blogg
Postat av: hotspot

Sofia: Oj, det var helt klart den bästa komplimangen jag någonsin fått på bloggen! Ibland är det lite klurigt för jag vill verkligen inte stöta mig med någon men personligen tycker jag att bloggar (och andra saker med) blir så mycket intressantare om personliga åsikter och reflektioner kommer fram så jag skriver verkligen ur mitt perspektiv och vill verkligen kunna skriva ärligt vad jag tycker är fint/fult. Gör man det får man dock räkna med att alla inte håller med (vilket är toppen, det är precis så det ska vara). Jag har haft grymt tur för även om folk inte håller med mig och ibland kanske blir lite purkna så är det aldrig någon som är direkt otrevlig och då respekterar jag självklart deras åsikt eller om de kanske tycker att jag gått lite för hårt fram. Sofia återigen - TACK!

2006-03-01 @ 15:02:57
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Anonym

ett tips till jeanskjolen: ta på dej ett par leggings under och ett par skor med tjocka höga klackar så blir de fint :)

2006-03-01 @ 18:59:10
Postat av: hotspot

anonym: Nej, jag är ledsen men jag håller verkligen inte med. Leggings under kort jeanskjol känns väldigt 2004.

2006-03-01 @ 19:20:23
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Frida

Enligt mig handlar mode lika mycket om att ha sin egen stil som att följa trender.

2006-03-02 @ 02:04:54
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: Sofia

Hotspot: det var en komplimang du verkligen förtjänade! :-)

Frida: Håller med. Mode handlar absolut inte bara om trender, och att följa trender är ju inte samma sak som att ha en egen stil eller en känsla för mode, men trender är ju något som faktiskt "finns" - sedan får man välja hur man förhåller sig till dem. Sedan tycker jag absolut att man kan ha en egen stil OCH ta till sig trender. Det ena utesluter inte det andra. Så tycker i alla fall jag :-)

2006-03-02 @ 09:12:03
URL: http://cashmere.blogg.se
Postat av: L

Kvaliten verkar helt okej, vet inte riktigt om det är skinn även om expiditen sa det. Jag lämnade igen dom igår eftersom några till sa att dom såg billiga ut. Så efter att jag lämnat igen dom gick jag och kolla på Whyreds boots. Orginalen. Och jag fick mig en chock när jag såg att din sko kopian var 100 gånger snyggare än whyred orginalet. Hum, om du har vägarna förbi åhlens city så finns dom där, för alla som vill bli förvånade. Funderar på att köpa dom på nytt efter det, hum, nu känner jag mig förvirrad. Vad tycker du?
Alla säger jag ska köpa vårskor istället, men hello våren verkar inte direkt ha kommit än.
Btw ska köpa en fendi spy bag, vilken färg tycker du jag ska satsa på? Kan inte bestämma mig om svart eller brunt är finast.

2006-03-02 @ 12:33:15
Postat av: hotspot

L: Jag som tycker Whyreds är så snygga, jisses vad fina de måste måste vara! Nje, du har helt rätt - våren verkar inte göra entré än på ett tag. Jag tycker dessutom att ankelbootsen funkar utmärkt även på våren (perfekt alternativ när de vanliga bootsen känns för vintriga men ballerinor och flats känns för somriga). Man vill ju inte att de ska se billiga ut men jag tycker att skon är snygg och jag tror den komme rfunka utmärkt i vår och även i höst!

2006-03-02 @ 12:53:47
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: L

Jo det är precis vad jag tycker också. Funderar kanske på att om jag köper dom pusta klack med lite mörkare färg så det ser lite mera naturligt ut, och sen putsa skinnet/plastet också så det inte ser så plastigt ut. Så tycker du jag ska köpa dom igen? Brukar aldrig känna mig speciellt velig angående kläder osv annars, verid.

2006-03-02 @ 22:35:44
Postat av: hotspot

L: åh, det är så svårt att ge råd när jag inte sett dem (måste till Åhlens imorgon och kolla)... Men jag håller fast vid att de är snygga och om du tycker att de är finare ån Whyreds (och dessutom mycket billigare) så borde ju saken vara biff. Lycka till!

2006-03-03 @ 07:35:35
URL: http://www.hotspot.webblogg.se
Postat av: Anastacia

Solglasögon med strass och glitter är väldigt inne igen, kolla t ex Diors, Dolce&Gabbanas, Chanels och Guccis 2006 -kollektioner. Nu är det aviator, oversize och bling-bling glamour som gäller. :)

2006-04-30 @ 01:41:52
Postat av: creampie

anal creampie

2006-10-29 @ 02:43:42
URL: http://wilfordmikuleck.eponym.com
Postat av: sucking

sucking dick

2006-11-02 @ 15:42:36
URL: http://myblog.es/tinyschoefield
Postat av: Mr.Aminoxicillin,Mr.Aminoxicillin

Buy cialis online!
amoxicillin

2006-11-15 @ 22:01:37
Postat av: Test

Hi all!


G'night

2006-11-27 @ 13:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:


URL:


Kommentar:

Trackback
Links